Vize muafiyet kapsamındaki ülke vatandaşları haricindeki vizeye tabi ülke vatandaşlarının Türkiye’ye gelebilmek için amacına uygun meşruhatlı vize almaları gerekir ve bu vizeye Türkiye Vizesi denir. Uzman danışmanlarımız amacına uygun belgelerin temini ile yabancıların uyruğuna göre E-vize başvurusu ya da ülkesindeki Türkiye Dış Temsilciliklerine vize başvurularını yapar ve vizelerini alır. Profesyonel danışmanlık ve başvuru hizmetlerimizden yararlanmak için bize  ulaşınız.

Kaç Tür Türkiye Vizesi vardır?

Aşağıda belirttiğimiz üzere toplam altı çeşit türkiye vizesi vardır.

Her tür başvuru için gerekli belgeler farklıdır. Uzman danışmanlık hizmetlerimiz kapsamında her tür izin başvurusu için gerekli olan evrakları sizler için hazırlıyor ve başvurularınızı yapıyoruz. Kaliteli ve profesyonel hizmet almak ve başvurularınızı yaptırmak için bize  ulaşınız.



E-vize

E-vize alabilmek için yabancının vatandaşı olduğu ülke Türkiye e-vize rejimine tabi olan ülkelerden biri olmalıdır.

Turistik / İş Adamı Vizesi

Turistik/İş Adamı Vizesi,Türk Vatandaşlarından davetiye ve diğer gerekli belgeler ile uzman danışmanlarımız tarafından yapılan başvurular ile alınır.

Resmi Görev Vizesi

Resmi Görev Vizesi, yetkili devlet makamlarından alınan görev belgesi ve diğer gerekli belgelerin temini sonucu, tarafımızdan yapılan başvurularla alınabilir.

eğitim vizesi

Eğitim Vizesi, Türkiye’de eğitim görülecek kurumdan alınmış kabul mektubu ve diğer şartların yerine getirilmesi sonucu profesyonel danışmanlarımızca yapılan yapılan başvuru sonucu alınır.

ÇALIŞMA VİZESİ

Çalışma Vizesi, çalışma izni ile eş-anlı olarak uzman danışmanlarımız tarafından yapılan başvurular ile alınabilmektedir.

DİĞER VİZELER

Diğer Vizeler, staj, film çekimi, bakım-montaj vb. amaçlar ile uzman danışmanlarımız tarafından yapılan başvurular ile alınabilir.

Turistik / İş Adamı Türkiye vizesi almak için hangi belgeler gereklidir?

Turistik amaçlı Türkiye vizesi alabilmek için gereken belgelerden en önemlisi bir Türk Vatandaşı tarafından yabancı adına düzenlenmesi gereken davetiyedir. İş Adamı vizesi içinse iş adamı yabancı adına Türkiye’de resmi olarak faaliyet gösteren bir firmanın davetiye düzenlemesi gerekmektedir. Bu davetiyeler devlet makamının onayı olmadan ve vize başvuru şartlarına uygun olmadan düzenlenemez. Uzman danışmanlarımız davetiyenin nasıl düzenlenmesi gerektiğini ve vize başvurusu için gerekli diğer belgelerin listesini size ileterek belgelerin temini akabinde yabancının başvurusunu yapar, randevusunu alır ve vize sürecini sonuna kadar takip eder. Vizenizi almak için bize  ulaşınız.Turistik / İş Adamı vize türünde geliş amacı olarak Konferans-Seminer-Toplantı, Festival-Fuar-Sergi, Sportif-Kültürel-Sanatsal Etkinlik, Resmi Ziyaret ve KKTC Giriş te kullanılabilir. Tüm bu geliş amaçlarını kanıtlayan belgeler ve diğer gerekli tüm belgelerin nasıl temin edilmesi gerektiği konusunda uzman danışmanlarımıza danışarak en doğru ve en sağlam başvuruyu yapmak için bize  ulaşınız.

Eğitim amaçlı Türkiye Vizesi almak için gerekli belge ve geliş amaçları nelerdir?

Türkiye’de Eğitim almak isteyen yabancılar Eğitim amaçlı Türkiye Vizesi alarak Türkiye’ye gelebilirler. Geliş amacı staj görme, Erasmus ya da AIESEC stajı, Türkçe Dil Kursu, Kurs ya da KKTC ‘de öğrenim görme olabilir. Tüm bu geliş amaçları üzerinden vize başvuruları için eğitim alınacak kurumdan alınacak kabul mektubu en önemli belgedir. Uzman danışmanlarımız eğitim kurumlarına kaydınızı yaptırarak kabul mektubunu temin eder ve akabinde diğer gerekli belgeler ile vize başvurunuzu yaparak eğitim amaçlı Türkiye Vizenizi alır. Uzman danışmanlık ve başvuru hizmetlerimizden yararlanmak için bize  ulaşınız.

Çalışma Vizesi Almak için gerekli belge ve şartlar nelerdir?

Türkiye’ye çalışma amaçlı ya da makine montaj ve onarım amaçlı gelecek yabancılar Türkiye Çalışma vizesi almalıdır. Montaj ve onarım amaçlı gelecek yabancılar maksimum 90 günlük çalışma vizesi alarak Türkiye’ye gelebilirler. 90 gün boyunca çalışma izni olmadan yasal olarak çalışıp Türkiye’de çalışabilirler. 90 günden fazla Türkiye’de kalma ve çalışma durumları ortaya çıkarsa bu yabancılara çalışma izni alınması zorunludur. Diğer sektörlerde çalışma amaçlı Türkiye’ye gelecek olan yabancıların çalışma vizesi ve çalışma izni başvuruları eş zamanlık olarak danışmanlarımız tarafından yapılmaktadır. İşveren ve yabancı işçi arasındaki izin kriterlerine uygun şekilde iş sözleşmesi tarafımızdan hazırlanır ve diğer evrakların da temini ile başvurularınızı en doğru şekilde yapılır. Uzman danışmanlık ve başvuru hizmetlerimizden yararlanmak ve çalışma vizesi almak için bize  u laşınız.

Diğer Vizeler türünde hangi amaçlı vizeler bulunmaktadır?

Diğer vizeler türünde arkeolojik kazı ve araştırma, film/belgesel çekim, tedavi, refakat, aile birleşimi,gemi adamı vb. amaçlı vizeler bulunmaktadır. Bunlar arasında en yaygın olanları tedavi, refakat ve aile birleşimi amaçlı alınan vizelerdir. Türkiye’de tedavi görecek olan yabancılar tedavi olacaklarını kanıtlayan belge, hastaya refakat amaçlı vize almak isteyen yabancılar ise refakat edeceği kişinin hasta ve tedavi olacağını kanıtlayan belge ve diğer gerekli belgeler ile başvurularını tarafımıza yaptırabilirler. Aile birleşimi vizesi ise Türk vatandaşı ile evli olan yabancının ya da Türkiye’de yasal olarak ikamet eden yabancı eşi bulunan yabancı için alınabilen vize türüdür. Bu vize türü için gerekli belgeler diğer vize türlerine göre daha detaylı ve fazladır. Aile birleşimi vize başvuruları yetkili makamlar tarafından titizlikle incelenip sonuca bağlanmaktadır dolayısıyla başvurular dikkatli ve uzman danışmanlarımız eşliğinde yapılmalıdır. Profesyonel ve uzman danışmanlık ve başvuru hizmetlerimizden yararlanmak için bize  ulaşınız.

bİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN
CONTACT US

bİZİ SOSYAL MEDYA DA TAKİP EDİN write us or contact us on our social media

    ×

    Powered by WhatsApp Chat

    ×